Amb el temporal de pluja i vent que van sofrir les nostres comarques a principis del 2017, la pinada del parc del Romeral es va veure seriosament afectada; bastants arbres van caure total o parcialment i moltes zones quedaren desbaratades. Davant el possible perill es talaren tots els arbres que havien quedat en peu.

Any i mig després el Govern del PSOE ha reordenat l’espai i fa poc més d’un mes s’inagurava la remodelació. Aarón Ferrándiz, responsable de comunicació de Podem Alcoi explica que “ens alegra que s’haja millorat les instal·lacions de jocs infantils i adaptats, però pensem que açò no deuria ser incompatible amb recuperar tots els arbres perduts. Hem d’apostar per zones de jocs i també per zones de bancs i tauletes, baix una bona ombra, perquè tant els menuts com els grans puguen gaudir quan ve el bon temps”. Per això, continua Ferrándiz, “lamentem que el que abans era una bonica pinada, ara s’haja convertit en un espai sense gaire ombra i ple de ciment “.

Per a finalitzar, Aarón Ferrandiz afirma que “que el Govern del PSOE haja decidit no recuperar la pinada del Romeral (amb pins o amb altres arbres) no ens sembla gens bona idea, i pensem que va en detriment de les veïnes i veïns del barri que passaven bones estones sota l’ombra d’aquest arbres”