El Grup de Danses Carrascal participarà a la Fira Modernista col·laborant en moltes activitats com la Manifestació del dissabte pel matí.

També amb la Asociación Española contra el Cáncer faran un ball popular amb peces musicals de l’època, com ara valsos, polques i masurques a la Glorieta, el dissabte 22 a les 17 hores. Participen també les Aules de la Tercera Edat, secció de ball, i públic en general que s’hi vulga unir.

A més, faran una actuació de Dansa Teatre: ‘Tu mut!, però tot se sap!’ Una obra de teatre i dansa que reflecteix les vivències de dues germanes que regenten un negoci al poble i es dediquen a viure la vida de la resta de gent del poble. Es generaran situacions còmiques i s’intercalaran balls tradicionals.

Finalment indicar que han organitzat la XXVI Mostra de Dolçaines i Tabalets d’Alcoi, que serà el diumenge 23 a les 11.30 h al templet de la Glorieta.