Dins de la programació de la II Fira Modernista d’Alcoi, que tindrà lloc del 17 al 23 de setembre, aquest any dedicada a Lorenzo Ridaura, es podrà gaudir d’una exposició d’obres d’aquesta destacada figura de la història de la nostra ciutat,  L’exposició estarà situada a la Capella de l’Asil, Camí, 40.

L’exposició serà inauguarda el dilluns dia 17 de setembre a las 20:00 hores. Es farà amb una visita guiada a càrrec de Lluis Vidal i Elisa Beneito i unes peces musicals de la mà de Moises Olcina i Joan Aracil.

La mostra estarà oberta fins al 27 d’octubre. A més a més hi haurà, entre altres activitats, un ‘escape room’ per a escolars, on es pretén que els més menuts aprenguen al mateix temps que gaudeixen del joc.

Cementeri Municipal Sant Antoni Abat d'Alcoi

Obra de Lorenzo Ridaura al Cementeri Municipal Sant Antoni Abat d’Alcoi