El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València participarà també a la Fira Modernista. La sala multiús de l’Edifici Carbonell acollirà l’exposició: Mostra de maquinària i utillatge de les indústries principals a començament del segle XX a Alcoi.  De dilluns a dissabte, de 10:00 a 13:30 h i de 17:00 a 20:00 h.

El dijous 20 a les 19 hores al Saló Roberto García Payá Conferència “Els Orígens de l’Escola Industrial d’Alcoi”. A càrrec de Rafael Sebastià Alcaraz, llicenciat en Filosofia i Lletres i doctor en Geografia i professor a la Universitat d’Alacant.

Per un altra banda, el divendres 21, hi haurà una Cercavila Modernista. Des de la Plaça Fins a la Plaça de Ferrándiz i Carbonell acompanyats per la banda de música de l’EPSA. La banda de l’EPSA també amenitzarà el sopar del Círculo industrial.

Campus d'Alcoi de la UPV

Campus d’Alcoi de la UPV