Durant aquesta matinada han cremat els contenidors ubicats a la plaça Emilio Sala, afectant el foc a un dels tancaments de la Filà Judios i, als que estan ubicats a l’edifici Aitana, a l’Avinguda País Valencià.
La Policia està ja investigant, i es revisaran les càmeres ubicades en aquesta avinguda, on hi ha un bon nombre d’entitats bancàries i també les de Correus.

Des de l’ajuntament s’ha fet la corresponent denúncia i a banda del delicte s’ha demanat informe econòmic a FCC per veure l’import i demanar les responsabilitats als culpables.
Els incendis han sigut entre les 1,40 i 1,45 hores, des de l’Ajuntament d’Alcoi es demana la col·laboració ciutadana per si algú poguera aportar alguna pista que ajudara en la recerca.

Els contenidors han sigut reposats aquest migdia. A les fotos podeu veure el nous contenidors i l’estat en el que ha quedat la façana de la Filà Judios.

Cal recordar que fa poques setmanes sa es va cremar un contenidor al carrer Azorin de la nostra ciutat, aquesta vagada l’acte vandàlic es fa fer a plena llum del dia.