La regidoria de Festes que organitza el concurs per al disseny del cartell anunciador de la celebració de la CXXXIV Cavalcada dels Reis Mags d’aquesta ciutat, per a difondre aquest esdeveniment, ja ha publicat les bases perquè totes les persones que vulguen puguen preparar amb temps les seues obres.

«Recordem que les bases es publicaven a mitjan octubre, deixant molt poc temps perquè els dissenyadors feren els seus cartells, per aquest motiu els darrers anys publiquem les bases amb prou temps perquè tinguen més temps per fer les seues creacions», ha explicat el regidor de Festes, Raül Llopis. «Volem que així més gent puga prendre part al concurs i fer que la nostra Cavalcada, la més antiga del Món, tinga encara més difusió», ha indicat, Llopis.

Com els darrers anys el premi per al guanyador serà de 1.100 euros de l’import de la qual es deduirà la quantia que fiscalment corresponga. Es farà una exposició amb les obres presentades a l’Àgora, del 3 al 27 de desembre. El cartell guanyador serà fixat a la façana de l’ajuntament l’1 de desembre de 2018 a les 20 hores.

Els treballs podran presentar-se al Departament de Festes de l’ajuntament, en horari d’11.00 a 14.00 hores, des del dilluns dia 29 d’octubre fins al dilluns 5 de novembre de 2018 (ambdós inclusivament).
Cada membre del Jurat Qualificador puntuarà cada una de les obres presentades a concurs, tenint en compte aspectes tècnics i artístics, i valorant l’originalitat dels treballs, l’estètica, la tècnica emprada, la composició, la creativitat, etc.

La proposta de selecció definitiva dels participants, realitzada pel Jurat nomenat amb aquesta finalitat, se subjectarà a la valoració dels aspectes tècnics i artístics dels treballs presentats a concurs, de conformitat amb els barems següents:
1. Originalitat, disseny i estètica de 0 a 5 punts
2. Tècnica de 0 a 5 punts
3. Composició de 0 a 5 punts
4. Retolació de 0 a 5 punts

Pots consultar les bases al següent enllaç.