Aquest matí la junta de Govern ha aprovat ‘l’expedient de contractació, per procediment obert simplificat, i tramitació ordinària, de les obres d’execució de les instal·lacions del centre de dia i centre específic per a malalts crònics Mossen Cirilo en el Barranquet del Soler. El pressupost base de licitació és de 427.971’71 euros

Una vegada es publiquen les bases a la plataforma (el dilluns 27) les empreses tindran 20 dies naturals per presentar-se per optar a fer l’obra d’execució de les instal·lacions de climatització, CT, BT, contra incendis i telecomunicacions.

Amb aquestes obres el centre ja podrà ser cedit a la Generalitat perquè el pose en marxa com més aviat millor. «Estem fent tot el que està a les nostres mans perquè aquest centre és un recurs molt important per a la nostra ciutat i comarca, són molts anys els que hem hagut d’esperar i ara per fi serà una realitat, el més important és que un centre com aquest que pot rebre malalts de tota la Comunitat estiga en Alcoi funcionant com més aviat millor, gestionat com pertoca per l’Administració Autonòmica i donant un servei tan necessari com aquest relacionat amb les malalties mentals», ha indicat la regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira.

Mira clou dient que «Donarem solució a un dels tant problemes heretats de l’anterior Govern autonòmic, sense assumir gestions que com Ajuntament no ens pertoquen però, sobretot, volem ajudar a millorar la vida dels ciutadans amb una infraestructura fonamental en el mapa dels malalts mentals d’aquesta comunitat».

ALTRES ACTUACIONS A L’EXTERIOR
Durant l’estiu des de l’ajuntament també s’han dut endavant treball per a la neteja de vegetació a la zona del Barranquet de Soler. Els treballs han consistit en la neteja de la zona de matolls i males herbes. A la mateixa actuació s’han netejat ribassos del CEEM per evitar molèsties i possibilitats d’incendis.

 

CEEM del Barranquet de Soler

CEEM del Barranquet de Soler