L’Ajuntament d’Alcoi, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, durà a terme un projecte formatiu amb la finalitat d’afavorir la contractació de persones que cerquen treball. En concret, es va a dur a terme un programa ajuste a tres àmbits i a tres col·lectius amb diferents objectius.

Per una banda es pretén formar en competències professionals transversals a diverses ocupacions per a l’adquisició de competències amb reconeixement legal vinculades a diferents sectors productius. També formar a persones aturades en temàtiques referents a noves tecnologies, noves formes de gestió d’empresa, amb l’objectiu que adquirisquen un reciclatge professional. Finalment es vol formar en competències clau referides a la cerca activa d’ocupació, oferint les eines necessàries per a millorar la seua inserció en el mercat laboral.

Els cursos van dirigits a dos col.lectius: persones de 30 anys (competències professionals), i persones majors de 50 anys (reciclatge professional).  Amb competències clau referides també a la cerca activa d’ocupació per als dos col.lectius.

Seran cursos  totalment gratuïts, curts preencials i dirigits a aturats.  Per a més informació pots passar per l’Àgora, al carrer Sant Mateu, o telefonar al 965537150

Moment de la roda de premsa