A les 22.30 h d’aquesta nit es tallarà el trànsit de vehicles pel pont de Sant Jordi per dur endavant la instal·lació dels panells de ‘metacrilat retroenllumenades’ fabricats a mida entre els 180 pilons de 25x25x50 cm.

Cal recordar que, amb l’atemptat de Barcelona, de fa poc més d’un any a les Rambles, la recomanació de les forces de seguretat va ser reforçar les mesures de protecció en les vies principals pel que es va decidir contractar la fabricació dels pilons i els panells.

Durant les anteriors setmanes han col·locat els dispositius de metall que permeten la instal·lació dels panells.

L’actuació es durà endavant a la nit els dies que siguen necessaris fins a estar tots col·locats. A primera hora del matí, el trànsit tornarà a estar obert. Les actuacions comencen a les 22.30 hores perquè és quan acaba l’últim servei d’autobús urbà.