Guanyar Alcoi juntament amb la Coordinadora de Pensionistes de l’Alcoià-Comtat han organitzat l’acte ‘Parlem de pensions’. Es realitzarà el 15 de setembre a les 11 h a l’espai Àgora (plaça Ramón y Cajal 1, Alcoi).

Des de la Coordinadora de Pensionistes de l’Alcoià-Comtat i Guanyar Alcoi, consideren que la batalla per unes pensions dignes s’ha de lluitar a molts escenaris i que s’ha de visibilitzar aquesta problemàtica en l’àmbit local. ‘Parlem de pensions’ serà un acte per a debatre i compartir idees sobre l’estat actual i el futur de les pensions públiques junt amb representants de diferents col·lectius i moviments polítics.

En la xarrada debat participaran: Yolanda Diaz, diputada al Congrés per En Marea; Héctor Illueca, professor de dret de la UV i inspector de treball; Antonio Estañ, secretari general de Podem; Rosa Pérez Garijo, coordinadora general d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV); Antonio Matarredona com a portaveu de la Coordinadora de Pensionistes Alcoià – Comtat; en una taula de debat moderada per Estefania Blanes, Portaveu del grup municipal Guanyar Alcoi.

L’acte tindrà lloc el dissabte 15 de setembre a les 11 hores a l’espai Àgora (plaça Ramón y Cajal 1, Alcoi). Des de Guanyar Alcoi i la Coordinadora de Pensionistes conviden a tota persona interessada, joves i majors, a acudir a l’acte per parlar de les pensions i per reclamar unes pensions dignes per al present i futur.