La fira ha arrencat oficialment a les 9:30 hores i al migdia ha rebut la visita del conseller de Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana, Rafael Climent, que ha inaugurat oficialment la fira. Climent ha estat acompanyat per diverses autoritats com el president de Fira València, José Vicente González, el president del certamen i de Home Tèxtils From Spain, José Ramón Revert, el president de ATEVAL, Càndid Penalba, o el director general d’Internacionalització de l’Empresa de ICEX, Javier Serra i el director de Moda, Hàbitat i Indústries Culturals també de ICEX, Pablo Conde.

La fira continua demà en una jornada en el qual el món del contract (equipament integral d’instal·lacions) serà el protagonista amb la celebració d’unes Jornades entorn de la relació entre el tèxtil i el contract amb motiu de la nova àrea expositiva ‘La Galleda’, dedicada a aquest negoci. Per tal motiu s’espera que demà la fira reba un bon nombre de professionals relacionats amb l’interiorisme, l’arquitectura i la decoració. La cita romandrà oberta fins a divendres que ve.