El Grup d’Alcohòlic Rehabilitats d’Alcoi, GARA, arranca el nou curs oferint en obert i de forma gratuïta a la ciutadania un taller per a deixar de fumar. El taller serà impartit per la psicòloga de l’associació, Sandra Gisbert, cada dimarts des del 25 de setembre i durant 8 sessions consecutives. La sessió tindrà lloc en la seu del GARA (El Camí, nº 40) de 19h a 20h. Els interessats en assistir poden cridar en horari de vesprada (de 16h a 20h) al telf.: 965 543 047 – 965 540 980.

Des del GARA també s’estan organitzant altres activitats a desenvolupar durant el quart trimestre de l’any. En primer lloc, durant setembre, a més del taller per a deixar de fumar, s’ha preparat una classe de prova de ioga (26 de setembre a les 20h) per a intentar formar un grup que començaria a partir del mes d’octubre. Durant octubre, al voltant d’unes 30 persones de l’entitat acudiran a la IV Convenció Nacional de la

Confederació d’Alcohòlics, Addictes en Rehabilitació i Familiars d’Espanya, CAARFE, que reuneix a més de 400 persones de les més de 100 associacions que pertanyen a aquesta confederació.
De cara a novembre, i amb motiu de l’aniversari de l’associació, així com de la celebració de Dia Sense Alcohol, s’estan planificant altres activitats que s’anunciaran més propers a la data.

Foto: gabblebee (Licencia Creative Commons)