A Alcoi sempre fem un cartell per a anunciar les grans ocasions. Com no podia ser d’una altra manera la Fira Modernista també té enguany el seu propi, que des d’ahir a la vesprada, ja penja de la façana principal de l’ajuntament. Es donava així el tret d’eixida a tota una setmana d’activitats ajuste als anys daurats de la nostra ciutat.

Cartell en la façana de l’ajuntament

La II Fira Modernista d’Alcoi

Ja fa un any que la ciutat va acollir la seua primera Fira Modernista. Una iniciativa d’exaltació cultural i germanor que, després d’un èxit rotund, torna amb una segona edició per a consolidar-se en la programació
anual. Una primera convocatòria que ens torna a demostrar la gran capacitat de l’associacionisme d’aquesta ciutat, que s’ha organitzat de manera excepcional per aconseguir fer en pocs mesos una de les fires amb
més renom de la geografia valenciana.

Una il.lusió col.lectiva que aquest any s’ha ampliat i que estem segurs que continuarà creixent amb les pròximes edicions gràcies a la força imparable de les alcoianes i els alcoians, la seua creativitat, capacitat d’organització, il.lusió, vitalitat i entusiasme per continuar innovant.

Visites guiades, tallers, exposicions, menjars solidaris, jornades tècniques, balls, escenificacions històriques, concerts i moltes més, son algunes de les activitats que s’han preparat per a aquesta esperada Setmana Modernista. Enguany hi haurá un pregó com a inici de les ativitats del cap de setmana.

S’esperen moltes visites, especialment de cituats de tradició modernista com Terol, Cartagena, Sabadell o Terrassa. La guia es pot aconseguir en paper a la Turist Info d’Alcoi.

Al següent enllaç pots descarregar la programació completa de la II Fira Modernista d’Alcoi.

Música per a la Fira Moernista