Aquest mateix matí ha tingut lloc la inauguració de la “II Fira Modernista d’Alcoi”, que ha sigut de nou emplaçada en La Glorieta. Tots els que s’acosten fins a aquest enclavament del centre, trobaran stands de promoció de destinació modernista, amb representació dels ajuntaments d’Alcoi,  Terol, Carcaixent, Novelda, Sueca i Terrassa. També estan presents diferents empreses i associacions.

Visites guiades, tallers, exposicions, menjars solidaris, jornades tècniques, balls, escenificacions històriques, concerts i moltes més, son algunes de les activitats que s’han preparat per a aquesta esperada Setmana Modernista. S’esperen moltes visites, especialment de cituats de tradició modernista com Terol, Cartagena, Sabadell o Terrassa.

Al següent enllaç pots descarregar la programació completa de la II Fira Modernista d’AlcoiAl vídeo de capçalera podeu veure la inauguració d’aquesta fira i l’ambient de les primeres hores del matí del dissabte.