La Fira Modernista ja s’ha convertit en una gran festa per als alcoians i alcoianes.  En sols dues edicions, aquest esdeveniment que rememora l’Alcoi de principis del segle XX ja és capaç de traure als carrers a centenars d’alcoians i alcoianes, que s’impliquen amb les seues vestimentes i participació en les múltiples activitats que s’organitzen. A més, han sigut molts els visitants que han arribat fins a la nostra ciutat, i no solament per a veure i gaudir de l’ambient, sinó també per a participar.

Visitants de les nostres comarques, de la localitat catalana de Terrassa, de Sueca, de Novelda, de Cartagena, Terol i altres ciutats de tradició modernista han aportat un fenomenal ambient als carrers en el centre d’Alcoi. De la mateixa manera han pogut gaudir dels encants de l’arquitectura i espais modernistes alcoians, a través de les diferents visites guiades que s’han organitzat.

També han sigut tot un èxit les diferents recreacions històriques que s’han anat realitzant, destacant la de la manifestació obrera d’ahir dissabte i el sepeli d’època d’aquest matí.

En el vídeo de capçalera la regidora delegada àrea de Turisme en l’Ajuntament d’Alcoi, Lorena Zamorano, ens fa una breu valoració del que ha sigut aquesta segona Fira Modernista d’Alcoi. A un segon vídeo podeu veure l’ambient d’aquest matí a la Glorieta, epicentre d’aquest esdeveniment.

Fira Modernista d’Alcoi

Fira Modernista d’Alcoi

Fira Modernista d’Alcoi

Fira Modernista d’Alcoi