La regidora de Turisme en l’Ajuntament d’Alcoi, Lorena Zamorano, ha presentat un complet programa d’activitats per a dissabte que ve, 29 de setembre, dia en el qual Alcoi va a commemorar el Dia Internacional del Turisme, que se celebra cada 27 de setembre.

En aquest sentit dissabte que ve hi haurà una jornada de portes obertes en els museus, amb entrada gratuïta. A més a les 11 hores i amb eixida des de la Tourist Info hi haurà una visita guiada per a descobrir l’Alcoi més modernista. A les 17:30 hores hi haurà una altra visita guiada sota el títol “Descobreix Alcoi”. A la mateixa hora, però amb eixida des del Cercle Industrial, es farà la visita guiada «Alcoi cinema Tour». Ja de vesprada, a les 20:00 hores, es farà al Cementeri la també visita guiada baix el títol «Alcoi la ciutat adormida».

En el vídeo de capçalera Lorena Zamorano la coordinadora del MUBOMA, Elena Méndez, i al membre del CAEHA, Quico Carbonell, ens donen tots els detalls sobre aquesta efemèride a la nostra ciutat.

El Dia Mundial del Turisme
Des de 1980, l’Organització Mundial del Turisme (OMT) celebra el Dia Mundial del Turisme el 27 de setembre. L’objectiu d’aquesta celebració és fomentar el coneixement entre la comunitat internacional de la importància del turisme i els seus valors socials, culturals, polítics i econòmics.

Cada any es tria un lema sobre el qual els països i organismes membres de la OMT realitzen diferents activitats de sensibilització sobre la importància del turisme. Enguany el Dia Mundial del Turisme se celebra sota el lema “El turisme i la trasformació digital”.

Presentació de la programació

Programació