La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat  l’expedient de contractació, per al subministrament i instal·lació de joc infantil inclusiu tematitzat del castell de festes de Sant Jordi, per al parc del Romeral.

Recordem que l’Ajuntament d’Alcoi va reparar i va realitzar millores en el Parc del Romeral, per a reparar les destrosses arran del temporal que va afectar un gran nombre d’arbres i a diferents instal·lacions.
En la primera fase es van destinar al voltant de 180.000 euros, procedents d’una subvenció de la Diputació d’Alacant per a adequar l’esplanada que es va veure afectada i on es va produir la caiguda d’arbres, també van instal·lar jocs i un xicotet circuit per a bicicletes infantils, finalment es va realitzar la preinstal·lació preparada perquè en el futur puga disposar-se un quiosc.

Aquesta segona fase es realitzarà amb fons propis de l’ajuntament, concretament la junta de Govern ha aprovat l’expedient de contractació per 199.650 euros per a disposar d’una gran zona de jocs infantils, similar a l’existent que es coneix com a «Parc dels tubs» en el barri de la Zona Nord, però en aquest cas estarà tematitzada amb motius alcoians, en concret serà un castell com el de les festes de Moros i Cristians. Aquest pressupost inclou la instal·lació del sòl de seguretat.

Durant enguany l’ajuntament ja ha realitzat millores en diferents parcs i jardins de la ciutat, com en el parc de Batoi, el Parterre, Cervantes, el llit del riu, el passeig d’Ovidi Montllor o la Font de l’Horta.