La junta de Govern de l’Ajuntament d’Alcoi va aprovar el divendres passat l’expedient de contractació, per a les obres de reparació del Cunetó (Est) del Polígon Industrial de Santiago Payá, el pressuposat base de licitació ascendeix a la quantitat de 437.755,39 euros.

Recordem que ja s’ha reparat el cunetó oest del Polígon i amb aquestes actuacions es repararà l’est, «una demanda dels empresaris de fa temps que resoldrem», indica el regidor de Territori, Manolo Gomicia.
El cunetó recollirà les aigües pluvials que baixen de la muntanya i evitarà que arribe a les naus, conduint-la directament al riu.

Gomicia ha explicat que: «Incorporem la novetat de fer un camí per a poder netejar el propi cunetó, i resoldre el problemes que es poden causar amb fang o branques que caiguen en cas de pluja».
Cal recordar que durant l’estiu s’ha dut endavant una altra actuació per solucionar els problemes que sorgeixen quan hi ha pluges torrencials que solen generar problemes de vessaments d’aigua. En concret, s’ha ampliat els elements d’escorrentia disposats en la plaça d’accés als polígons Sant Benet i Santiago Payà (c/Filà Andaluces). També han instal·lat 5 embornals enreixats, connectats a la nova conducció, i altres tres embornals més una reixa transversal al llarg de la nova conducció, així com un nou col·lector que discorre per la calçada del carrer Filà Andaluces i desaiguarà al riu Riquer.