Take five és el títol de l’exposició que albergarà la Fundació Mutua Levante. Una exposició que fa visible la trajectòria del Club Jazz el Mussol i on es pot veure que, com el propi Jazz, la mescla, la diversitat i la unió, són sinònim de creació i cultura.

Els elements que conformen l’exposició fan testimoni de la seua trajectòria, des de la memòria fotogràfica d’aquest grup en els seus primers cinc anys de vida, passant pels als àudios de programes i concerts, fins als instruments que els han acompanyat en el seu dia a dia. Una mostra que fa visible la unió de col·lectius en apropar música, crear cultura i enriquir nous valors a la societat a través de clubs de Jazz com el Mussol.

La inauguració serà el dijous 27 de setembre a les 20’00 h i es podrà visitar a la Sala d’exposicions de la Fundació Mutua Levante des del 27 de setembre fins el 24 d’octubre, matins de dilluns a divendres de 10’00 h a 14’00 h i vesprades de dilluns a dissabte de 18’00 h a 21’00 h.