Aquest matí ha tingut lloc la roda de premsa per presentar la iniciativa ‘Ací en el Centre’. Es tracta d’una campanya per a mostrar tot el que ofereix, tot el que es pot viure i sentir, en el qual és cor i origen de la nostra ciutat, el Centre, el nostre casc històric. Una iniciativa col·lectiva sorgida de la denominada “Taula del Centre”, que es va crear en 2016, amb la voluntat de sumar esforços idees i propostes per a revitalitzar el centre d’Alcoi.

En la roda de premsa, alcalde de la nostra ciutat, Toni Francés, ha presentat la imatge que arreplega l’esperit del centre d’Alcoi, com un cor que acull sempre a alcoians i visitants.

El dissenyador de la campanya, ha sigut Pepe Valent, que ha destacat el colorit i el missatge positiu que es llança amb la marca. Ha subratllat la presència en la marca de la paraula “ACI”, molt emprada de manera quotidiana i que a més apareix en el nom de la nostra ciutat “AlCoI”. A més ha remarcat la picada d’ullet al modernisme que es fa en la tipografia emprada.

Comerç, empreniment, investigació, cultura, patrimoni, o la pròpia vida diària són algunes de les activitats que tenen lloc en el cor d’Alcoi, i que aquesta campanya pretén consolidar i posar valor.

Presentació de la marca

Centre d'Alcoi - Campanar

Centre d’Alcoi