L’Ajuntament d’Alcoi ha invertit una quantitat important aquest any en millorar les escoletes Municipals de Batoi, Jesuset del Miracle i Zona Nord, on acudeixen xiquets des de zero a 2 anys. El Govern ha visitat les instal·lacions per veure en primera persona les millores i el import treball que realitza aquest personal municipal.

El període estival ha servit per realitzar diferents millores, com les de l’EIMA Jesuset del Miracle, on s’han fet treballs d’alicatat de diferents aules: col·locació d’armaris, pintura de diverses aules amb els joves d’Avalem, col·locació de paviment nou al pati, col·locació de paviment de cautxú en engronsadora, reixa de terrassa i col·locació de portes, amb un cost de 15.000 euros.

Pel que fa a l’EIMA de Batoi, han canviat les finestres a alumini i climalit de la planta baixa i el soterrani, de manera que en tres anys s’hauran substituït totes les del centre, millorant la temperatura de les aules i les condicions acústiques. També han fet treballs de pintura amb els operaris d’Avalem Jove i adequat l’accessibilitat a l’escoleta en la porta i voreres principals, tot amb una despesa de 28.000 euros.
Finalment en l’EIMA Zona Nord, hi ha hagut reparació de portes, sectorització dels comptadors, canvi de vorera en el pati d’accés, arener, pintura de reixa exterior del centre pels joves d’Avalem i s’han invertit 8.000 euros.

El regidor d’Educació, Alberto Belda, ha destacat que «les nostres escoletes compleixen ja 20 anys, dos dècades d’educació d’una qualitat molt elevada, que ha sigut i són exemple per a la resta de la Comunitat Valenciana. Totes les famílies que han passat per aquests centres saben del bon fer dels seus professionals. Per l’Ajuntament d’Alcoi és un orgull poder tenir aquests centres, i ara, amb l’aposta de la Generalitat per les aules de dos anys, també hem aconseguit que aquest tram d’edat siga gratuït a les nostres escoletes i només s’haja d’abonar el menjador al igual que ocorre amb els altres centres públics».

L’Ajuntament també ha invertit en millorar el personal dels tres centres gràcies al programa Avalem Joves. Ara en cada escoleta hi ha un conserge, un persona per a la neteja i un educador d’aula, millorant, encara més, l’atenció a l’alumnat.

Escoleta Zona Nord

Escoleta Jesuset del Miracle