La regidora de Grup Municipal de Compromís a l’ajuntament d’Alcoi, Begonya Doménech comenta «A la setmana de convivència dels majors, tots els anys es representen obres de teatre al Centre Cultural Mario Silvestre, però enguany la regidoria ha decidit canviar l’espai pel saló d’actes de l’edifici del Viaducte. Aquesta decisió unilateral ha creat gran malestar entre les associacions de pensionistes, entre altres raons, perquè l’espai ofert no té cap condició per a fer representacions teatrals, a més a més dels problemes d’accessibilitat que impossibiliten que persones d’avançada edat puguen gaudir de l’espai»

«Tot açò ve donat per la mala gestió del regidor dels espais públics culturals, la falta de previsió en la contractació, com ha passat al Teatre Principal i al Centre Cultural, han inutilitzat les sales per falta de personal i repercuteix en la qualitat i quantitat de la programació cultural de la ciutat» explica Begonya Doménech.

Des de Compromís exigien aquesta setmana al regidor de cultura que solucione al més aviat possible aquesta situació que consideren anòmala, i reubique l’activitat de la setmana de convivència dels majors en altres espais culturals més adequats per a les representacions i accessibles. Els nostres majors es mereixen el mateix tracte que altres col·lectius.

Ja fa anys que ve realitzant-se «la setmana de convivència dels majors» on les associacions de pensionistes i gent major de tota la ciutat organitza diferents activitats conjuntes, per intercanviar opinions, compartir experiències i tasques realitzades durant l’any. Una d’aquestes activitats, és la realització d’obres de teatre on els majors adapten, representen i s’encarreguen de l’escenografia, activitat que normalment es representa al Centre Cultural, conclouen.