El regidor de Cultura i Política Lingüística, Raül Llopis, ha explicat la programació que ha preparat l’ajuntament d’Alcoi per a commemorar el 9 d’Octubre.
Cal destacar com a novetats que aquest any hi haurà una Muixeranga, per un altra banda també es multipliquen les activitats en la Glorieta i com no, seguirà sent l’acte central el lliurament dels Premis 9 d’Octubre en el Teatre Calderón.

Del 5 al 9 d’octubre, a la Glorieta,  hi haurà la tradicional fira del llibre en valencià, i altres activistats com concerts, teatre, escacs, animació i gastronomia. El dissabte 6 hi haurà un correfocs i una muixeranga pels carres del centre de la ciutat. El dimarts día 9, dia dels valencians, serà la ceremonia d’entrega dels ‘Premis 9 d’Octubre’ al Teatre Caderón, amb Sol Picó i el Centre Excusioniste d’Alcoi, com a premiats; un acte que serà presentat per Pepa Puchades. La Societat Nova d’Alcoi tancarà l’event amb un concert de peces seleccionades per al moment.

Al següen enllaç pots veure tota la programació d’activitats que s’ha preparat des de l’ajuntament d’Alcoi.