Aquest matí ha passat per Junta de Govern l’aprovació del contracte per traure a licitació la gestió de l’Escola Municipal de Teatre d’Alcoi. D’altra banda, aquest matí, la Regidoria de Cultura ha enviat un correu electrònic a tots els preinscrits per convocar-los el dimecres 10 d’octubre a una reunió presencial amb informació de tots els tràmits realitzats i les novetats del nou curs.

L’Escola de Teatre Municipal va ser una iniciativa de l’Ajuntament d’Alcoi, que ha estat realitzada per la Companyia de Teatre la Dependent. Amb la nova llei de contractació pública que va entrar en vigor el 9 de març de 2018, era necessari traure un concurs públic per a gestionar aquest servei.
Raül Llopis, regidor de cultura, explica: «Aprovada la licitació hui, hem enviat ja un correu a les famílies que s’han preinscrit en l’activitat per a convocar-les el dimecres 10 d’octubre a una reunió. En aquesta reunió, podrem solucionar tots les dubtes, explicar el procediment administratiu que s’ha aprovat hui, els nous pagaments, així com els horaris, espais i grups, que en principi i si la majoria de les famílies volen, mantindran la mateixa dinàmica que es portava el curs anterior, i explicarem també la idea que tenim per a iniciar l’activitat».
L’Escola de Teatre de Municipal d’Alcoi pretén formar a les xiquetes i xiquets alcoians a partir de 3 anys a través del teatre, fomentant l’autonomia, l’oratòria, la memorització, el treball en equip i, sobretot, el joc.