La regidor del grup municipal de Ciudadanos a l’ajuntament d’Alcoi, Lucía Granados, ha denunciat l’estat de deixadesa que presenta la zona del Portal de Riquer, sobre la qual ha assegurat després d’una visita que “està en una situació pèssima per la brutícia, les herbes i els matolls i la sensació d’abandó, la qual cosa dóna una molt mala imatge de la nostra ciutat, més encara en una zona freqüentada per turistes”.

L’edil ha qualificat de “llàstima aquest abandó perquè és un dels elements del patrimoni històric local que s’han convertit en un reclam turístic de la ciutat després de la seua restauració, com la Torre Na Valora”.

Garanados ha defensat que “aquesta zona té un gran potencial i s’ha posat de manifest en diverses ocasions la importància de posar-la en valor. Per açò fa poc més d’un any el Grup de Cs ja va presentar un prec al ple per a demanar el ajardinamiento d’aquest àrea”.