La nova temporada de l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi, fundada en 1983, donarà començament el diumenge 21 d’octubre, amb una representació del Ballet Flamenc d’Antonio Canales, espectacle que porta més de 500 representacions per tot el món. A partir d’ací, i fins al 14 de juny, data en la qual la temporada es donarà per clausurada, tot un seguit de concerts amb música clàssica, sarsuela, música llatina, música coral i òpera.

Les noves inscripcions i la venda d’entrades es faran en les oficines de l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi en el carrer Santa Lucia 3 baix. També es podran adquirir en Internet en la web ticketalcoi.com, així com el dia de cadascuna de les representacions en la taquilla del Teatre Calderón.

En el vídeo de capçalera, la presentació de la temporada musical de l’Associació Amics de la Música d’Alcoi, que va tenir lloc aquesta setmana en l’Ajuntament de de la nostra ciutat.

 

Cartell

Moment de la presentació