Rafa Climent i la directora general de l’Ivace, Júlia Company, han visitat l’empresa alcoiana Aceitunas Serpis, especialitzada en la comercialització d’olives. La societat, fundada l’any 1926, compta amb una àmplia experiència en l’elaboració de productes alimentaris preparats per al mercat, i actualment exporta la seua producció a més de 40 països dels 5 continents.

El conseller ha emmarcat aquesta visita en el compromís adquirit des de la Conselleria per visitar les empreses de la Comunitat i «conèixer de primera mà les necessitats de cada un dels sectors del nostre teixit productiu». Rafa Climent ha assenyalat que Aceitunas Serpis és «un clar exemple d’una empresa exportadora i en continu procés d’innovació i en una adaptació contínua en tots els seus processos, per exemple ara en l’àmbit de la digitalització».

En aquest sentit, ha recordat les ajudes de la Conselleria i l’Ivace per a la digitalització i la transformació energètica, que han sigut sol·licitades per aquesta empresa, i «que intentarem implementar, perquè suposa una aposta molt decidida per la eficiència i pel medi ambient per tal d’abocar menys CO2 a l’atmosfera «. El conseller també ha volgut ressaltar el vessant social que l’empresa té a la comarca i, bàsicament, a la ciutat d’Alcoi.