L’expert en Competitivitat en el Comerç, Josep Alzamora, oferirà una conferència sobre aquest ámbit el dimarts 30 d’octubre a les 15.30 hores en l’Àgora.
Alzamora ha treballat durant molt temps a  Estats Units i Mèxic. Fa uns anys va tornar a Benicarló, la seua localitat, i allí ha continuat impartint el seu programa, tant al seu poble com a Sant Carles de la Ràpita, a més de treballar amb diverses empreses i organismes. Des de fa quasi un any treballa també amb el Mercat de Sant Roc de la nostra ciutat que està molt satisfet amb ell.

Els assistents a la conferència podran conéixer de primera mà en què consisteix el programa que aplica Alzamora.

Al vídeo de capçalera la regidora de Comerç, Vanessa Moltó; Josep Alzamora; expert en Competitivitat, Carlos Aracil; president del Mercat Sant Roc, Rafael Pérez; president d’ACECA i Alejandro Cerro; representant de la Federació de Comerç ‘Alcoi Comercial’, ens donen tots els detalls d’aquest encontre.

Moment de la roda de premsa