El regidor delegat d’Educació a l’Ajuntament d’Alcoi, Alberto Belda, ha presentat la guia d’activitats de la seua regidoria, que s’ha realitzat endavant amb la coordinació de Pilar Herrero, tècnica del Departament d’Educació. Ivette Abad, Júlia Jordà i Helena Agraz, graduades en Magisteri i que gràcies al programa ‘Avalem Joves’ estan treballant durant un any en el departament d’Educació, han dut endavant el treball. Del disseny s’ha encarregat, Laura Andrés, dissenyadora gràfica, per l’EASD d’Alcoi que també està treballant a l’ajuntament gràcies a ‘Avalem Joves’.

La guia recull vora 150 activitats, per dur-la endavant s’han coordinat les diferents actuacions pertinents des de les diferents delegacions municipals, així com amb altres organismes externs amb la finalitat d’unir les accions formatives i d’incorporar nous programes i campanyes que es proposen per als centres educatius de la ciutat durant el període 2018-2019.

A través del portal web de la Regidoria d’Educació presenten l’accés a la nova plataforma d’inscripció a les diferents activitats organitzades per fitxes, què proporcionen la informació necessària què defineix les principals característiques de l’activitat i l’accés a un formulari de sol·licitud i de participació en aquesta.

Moment de la roda de premsa