Podem ha començat l’edició d’enguany del procés participatiu «On van els diners?» que recopilarà aportacions de la ciutadania per a les esmenes als pressupostos de la Generalitat. El taller a Alcoi tindrà lloc a la seu de Podem situada en el carrer Pintor Cabrera, 21.

«Volem seguir sent una eina transformadora i la implicació de la gent és imprescindible per a garantir que els pressupostos i la seua execució no queden en mans d’uns pocs» ha comentat Aarón Ferrándiz, portaveu de Podem Alcoi. Aquesta inciativa, clàssica ja de la formació morada, compleix a més una funció informativa, ja que diversos diputats i diputades, explicaran també el procés d’elaboració pressupostari a través de tallers participatius. Com han resumit: «seguim impulsant aquests espais formatius per a facilitar l’elaboració d’esmenes al costat dels nostres càrrecs públics».

Els tallers participatius constaran de quatre blocs. En primer lloc s’explicarà el funcionament del pressupost autonòmic i després s’aplicarà la perspectiva feminista, detallant l’impacte de gènere en les partides pressupostàries. Posteriorment es detallarà la fase d’esmenes per part dels diputats i diputades de Podem i per a finalitzar s’elaboraran les esmenes que arreplegaran les necessitats de les ciutats i les comarques que participen en els tallers.

A més, s’habilitarà un formulari perquè les persones que no puguen participar presencialment puguen enviar les seues propostes online.