La ciutat d’Alcoi ja té imatge per al seu incomparable Nadal. Una de les estampes més singulars de la nostra Cavalcada dels Reis Mags, la imatge dels xiquets besant als reis, amb les llums de la nova enramada de Nadal de fons , serà la carta de presentació del Nadal Alcoià de cara a la seua promoció turística. Es tracta d’una fotografia de Santi Aura, que ha sigut treballada amb la il·lustració de la dissenyadora gràfica Laura Andrés.

La campanya de promoció turística del Nadal d’Alcoi, es llança aquesta mateixa setmana, en el propi expositor que l’Ajuntament d’Alcoi tindrà en l’espai de promoció turística que ofereix la Fira de Cocentaina. La campanya, tal com ha recordat la regidora de turisme, Lorena Zamorano, pretén atraure turistes no solament durant els dies grans del Nadal Alcoià, sinó durant tot el mes de desembre.

En el vídeo de capçalera, la regidora delegada de l’àrea de turisme en l’Ajuntament d’Alcoi, Lorena Zamorano, i la dissenyadora gràfica, Laura Andrés, ens parlen de la imatge
que avui s’ha presentat en la de sala premsa de l’Ajuntament d’Alcoi.

Moment de la presentació de la campanya

Imatge de campanya