El pròxim 16 de novembre, la ciutat d’Alcoi inaugurarà el que serà un dels grans referents culturals de la Comunitat Valenciana, el ‘IVAM CADA ALCOI’. Tal com ha indicat l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, es tracta d’un projecte totalment diferent al que va estar en funcionament en la ciutat durant uns mesos i que posteriorment va romandre tancat durant set anys.

En aquest projecte conjunt, l’Ajuntament d’Alcoi, proposa un espai per a joves creadors al que s’ha denominat ‘La Factoria’. Una iniciativa que a més es veurà recolzada amb l’eixida l’any 2019 d’una sèrie d’ajudes de suport a aquests joves creadors, cercant atraure fins a la nostra ciutat a nous artistes.

De la mateixa manera ja s’ha preparat la programació de tallers i propostes complementària, en els àmbits de la música, l’art, la comunicació i el disseny. A més, com no podia ser d’una altra manera hi haurà accions expositives, amb la mostra ‘Paisatges Oposats’ de l’alcoià Damià Jordà, així com altres dues propostes.

D’altra banda, per al saló d’actes, hi ha dos congressos programats en l’àmbit de l’art rupestre i el patrimoni arqueològic industrial de la nostra ciutat.

 

 

Moment de la roda de premsa

CADA Alcoi 2

CADA Alcoi