Mariam Cerdà, coordinadora de VOX ALCOI ha interposat un escrit denunciant l’incompliment de la Llei de Banderes en el municipi. En el mateix assegura que «la bandera nacional s’ha eliminat de la façana de l’Institut Nacional de la Seguretat Social, situat al carrer Doctor Sempere».

Des d’aquesta formació política afirmen que fa mig any que la bandera nacional no oneja en la façana de l’Institut Nacional de la Seguretat Social de la nostra ciutat.

Tal com remarca la coordinadora de la formació, Mariam Cerdà “la Llei de banderes exigeix que la insígnia nacional, romanga exposada en lloc predominant en tot edifici públic del nostre país”. Cerdà ha recordat que “el Tribunal Suprem ja s’ha pronunciat respecte a l’incompliment de la Llei de Banderes en altres ocasions”

Des de VOX Alcoi, destaquen, diuen, «la importància que té el respectar els símbols nacionals, especialment atacats pels qui volen soscavar el nostre sistema Constitucional i el nostre model territorial».