Tots els alumnes d’Alcoi que el passat curs acadèmic 2017-2018 van obtenir el premi extraordinari en Educació Secundària han triat l’IES Cotes Baixes per a continuar amb els seus estudis de Batxillerat. Els guardonats amb els millors expedients són: Marta Balart Torró, Paula Colomina Pérez i Carlos Pérez Francés, els tres exalumnes del col·legi José Arnauda; juntament amb Damián Arribas Pérez i Julián Arribas Pérez, del centre concertat Col·legi Carmelites La Presentación.

A més, entre ells, Paula Colomina Pérez ha sigut l’única alcoiana seleccionada per a optar als Premis Nacionals d’Educació de rendiment acadèmic de l’alumnat en la modalitat d’Educació Secundària Obligatòria, al costat d’altres 25 alumnes i alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Després d’haver sigut distingida com a millor expedient per la seua comunitat autònoma, en la fase nacional haurà de superar tres proves escrites.

D’altra banda, l’IES Cotes Baixes compta amb altres tres alumnes reconeguts amb el premi extraordinari al rendiment acadèmic en Educació Primària que han optat per aquest centre per a seguir amb la seua educació i estan cursant primer d’ESO. Els alumnes guardonats pel seu expedient són Núria Belda Reche, Soraya Egea Mosso i Sofia Soriano Blanes, totes elles exalumnes de Centre d’Educació Primària Miguel Hernández.

Des de Cotes Baixes, “volem transmetre la nostra felicitació a tots ells i a les seues famílies, per tot l’esforç realitzat per a aconseguir aquests guardons i per apostar pel nostre centre per a seguir amb la seua formació”, ha indicat el director.