Seguint amb l’acció iniciada fa dos anys de «Ponts al Dia» es vol posar l’accent en els ponts que han sigut grans oblidats durant dècades: Pontó de Sant Jaume, el Pont de Sant Jordi, el del Viaducte, Maria Cristina, Petxina i Sant Roc. Després d’actuar en els que les reparacions eres més urgents, arriba el torn de Maria Cristina i la Petxina.

Des de l’ajuntament s’ha demanat permís al Ministeri ja que aquests ponts estan dins del recorregut de la carretera nacional, «les reparacions no poden esperar més», ha explicar el regidor d’Obres, Jordi Martínez, «ara actuarem en aquests dos i esperem pròximament fer-ho en el de Sant Roc, d’aquesta manera haurem reparat ponts que portaven molts anys sense cap actuació i que es trobaven molt deteriorats».

Es repararan les muralletes de formigó que estan molt deteriorades. Les actuacions  començaran demà en el Pont de Maria Cristina i duraran un mes aproximadament. S’actuarà en dues fases en la primera, fins a finals de mes, els vianants podran circular per la vorera de l’esquerra en el sentit de la circulació i en la segona, fins al 6 de desembre aproximadament, els vianants aniran per la vorera de la dreta. En totes dues fases es mantindran els dos carrils de circulació i s’ocuparà el carril bus.

Pel que fa al Pont de la Petxina, començaran el dilluns 26 de novembre, acabant la primera fase el 5 de desembre. La segona està previst que finalitze el 14 de desembre. Pel fa a la circulació, en cada fase s’ocuparà un carril, deixant l’altre lliure per als vehicles. Els vianants podran circular per la vorera de la esquerra en sentit de la circulació durant la primera fase i per la dreta durant la segona.