El portaveu del Grup municipal de Ciutadans (Cs) a Alcoi, Jorge Sedano, ha exigit explicacions a l’equip de Govern socialista sobre la reparació de petrils de diversos ponts “que, malgrat que són competència del Ministeri, les obres seran costejades per l’Ajuntament”, asseveren. Sedano ha criticat que “siguem els alcoians els qui hem de pagar una intervenció costosa que hauria d’assumir a l’Administració central”.

El portaveu ha recordat que al novembre de 2016 Cs va portar al ple un prec perquè s’arreglaren la gran majoria dels petrils dels ponts de la Carretera N-340 al seu pas per Alcoi pel seu estat de deterioració avançada. “Hem demanat per activa i per passiva a l’Ajuntament que exigira al Ministeri de Foment la reparació urgent dels greus desperfectes detectats, però no que pagara aqueixes obres el municipi”, ha remarcat Sedano després del recent anunci del Govern socialista, diuen, de realitzar actuacions en els ponts María Cristina i La Pexina amb recursos propis.

El portaveu de Cs a Alcoi ha lamentat que “el Ministeri no es fera càrrec d’aquestes reparacions quan governava el PP ni es fa càrrec ara amb el PSOE” i ha apuntat que “sembla que els regidors de Ciutadans som els únics que ens mantindrem ferms en la nostra exigència perquè es donen explicacions de per què l’Ajuntament assumirà una despesa que correspon al Ministeri i no als contribuents alcoians”.