A Alcoi la fortuna ens somriu. A més d’una ciutat bonica i pintoresca com a poques, comptem amb un entorn envejable. A més de muntanyes tan belles com els Plans o la Serreta, tenim al nostre terme municipal dos parcs naturals, Mariola i el Carrascar de la Font Roja.

La Parc Natural de la Font Roja s’emplaça en la serra del Menejador, sent un enclavament natural que compta amb protecció administrativa des de fa segles. Gràcies a aquesta obstinació dels alcoians i alcoianes per protegir aquesta meravella natural, ha arribat fins als nostres dies el que segurament és el millor exemple de bosc autòcton valencià.

La tardor, és el moment idoni per a descobrir la part més bella d’aquest parc. La paleta de colors és impressionant, grocs, ocres, verds, marrons, rojos… la Font Roja és aquests dies un bosc màgic, que bé mereix la pena descobrir.