Alcoi va viure ahir un dels seus dies històrics. El que és el nostre artista més internacional, Camilo Sesto, passava una intensa jornada rebent l’afecte i admiració dels seus paisans. La jornada va culminar, amb el descobriment d’una placa amb la qual donava el nom de l’artista a una de les artèries principals de la nostra ciutat, la qual és des d’ahir ‘L’Alameda de Camilo Sesto’.

Després d’unes paraules de l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, un emocionat Camilo es va dirigir al nombrós públic que omplia la intersecció entre Joan Valls i l’Alameda, molts d’ells arribats des de fora per a l’ocasió. «El cor en un puny», deia tenir l’artista per començar. «Cada vegada que passeu per aci

i trepitgeu la vorera, el carrer, i em recordeu, el meu cor seguirà bategant i dient … que orgull ser d’Alcoi!», va dir.