Aquest matí ha tingut lloc la col·locació de la passarel·la per als vianants entre Alcoi i Cocentaina. Aquesta connexió de 38 metres de llargària, que salva el Barranc del Fondo, ha tingut un cost de 110.000 euros. L’Ajuntament d’Alcoi fa front al 70% de la inversió, mentre que el de Cocentaina assumeix el 30% restant.

La passarel·la donarà servei especialment als molts veïns de Cocentaina que viuen en la urbanització de Gormaig, i que acudeixen a realitzar les seues compres a zones comercials de la Zona Nord d’Alcoi. De la mateixa manera també són molts els alcoians i alcoianes que creuen aquest barranc diàriament per a anar a treballar en empreses properes ja en al terme municipal de Cocentaina. Cal recordar que fins que entre en servei aquesta passarel·la, en uns pcos dies, els transeünts han de creuar pel voral de l’antiga carretera nacional, amb el perill que suposa.

En el vídeo de capçalera l’alcadessa de Cocentaina, Mireia Estepa; i el regidor d’Obres en l’Ajuntament d’Alcoi, Jordi Martínez, ens parlen de la importància d’aquesta nova infraestructura.