L’Àgora acull la jornada ‘La inspecció d’educació, eines actuals’, organitzada per ADIDE-PV, l’associació d’inspectors del País Valencià. Aquest esdeveniment ha estat per a inspectors i per professionals de l’educació. Han assistit 160 persones.

Han presentat l’acte David Vento, president d’ADIDE PV, José T. Blasco; Inspector General, Tudi Torró; directora territorial d’Educació d’Alacant i Alberto Belda; regidor d’Educació de l’ajuntament d’Alcoi.
Durant el matí el professor Juan Francisco Álvarez ha impartit la conferència ‘Metodologies actives com a motor de canvi a l’escola. Després hi ha hagut una taula redona sobre bones pràctiques en l’organització d’un centre d’èxit amb els directors de l’IES Cotes Baixes; Fernando Sansaloni i del CEIP Ciudad del Mar de Torrevieja; Ricardo Recuerdo.

A les 13.15 començava l’assemblea d’inspectors i l’acte acabarà amb una conferència d’Antonio Rios, metge psicoterapeuta familiar i de parella sobre l’educació emocional. Serà a les 16.00 h.