L’escriptora Isabel-Clara Simó va presentar la reedició de la seua novel·la El mas del Diable en un acte molt emotiu que es va convertir en un homenatge dels escriptors alcoians. Convocats per Francesc Gisbert i la Coordinadora pel Valencià, van assistir, a més d’Isabel-Clara Simó, els escriptors Carles Cortés, Silvestre Vilaplana, Mercè Climent, Jordi Botella, Ester Vizcarra, Francesc Bodí i Miquel Cruz. Durant l’acte es va presentar l’auca d’Isabel, que divulgarà l’obra i la vida de la nostra autora per totes les escoles valencianes, gràcies a Escola Valenciana. Una auca amb textos de Francesc Gisbert i il·lustracions de Rosanna Crespo, que es pot aconseguir gratuïtament a les llibreries d’Alcoi i a la biblioteca.

En acabant l’acte, Manuel Gomícia, en nom de l’ajuntament d’Alcoi, va fer públic una proposta de la recentment creada comissió de lletres del Consell de Cultura d’Alcoi, aprovada per unanimitat. La convoctòria, durnt el 2019, del I Premi de Novel·la Isabel-Clara Simó.