Tal com es va anunciar la XXII edició de la Trobada per la Solidaritat d’Alcoi, presentava novetats, una d’elles és la creació d’una exposició que dóna a conéixer les entitats socials que treballen a la nostra ciutat. La mostra és itinerant i estarà a diferents centres educatius.

Una vegada es va celebrar la Trobada per la Solidaritat el passat 1 de desembre, en una data, horari i lloc diferent, passant d’una vesprada de setembre en Cervantes a un dia complet en l’Àgora, ara es seguirà mostrant la solidaritat d’Alcoi amb una exposició.

«El canvi de lloc i data ha resultat positiu, segons les primeres impressions, ha vingut per a quedar-se, de tota manera açò ho haurà de confirmar el consell de Benestar Social. Ara amb aquesta mostra volem posar cara a les persones que treballen en les entitats socials de la ciutat», ha explicat la regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira.
Des de la regidoria de Polítiques Socials es va fer un concurs amb alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny (EASD) d’Alcoi per dissenyar el cartell de la Trobada i els panells de l’exposició on es veu una persona representant de cada entitat, que ha volgut aparéixer, en total 26. Els guanyadors del concurs van ser Bene Ripoll, Laura Vilaplana i Eric García. L’obra utilitza tres colors per tal de diferenciar la tipologia de les diferents entitats socials: roig per a les de caràcter social, verd per a les sociosanitàries, i blau per a les de cooperació internacional.
Ahir va tindre lloc la inauguració de la Mostra en l’IES Andreu Sempere que l’acollirà fins al dia 21, després estarà del 7 al 18 de gener al CIP FP Batoi, del 21 gener a l’1 de febrer a l’IES Pare Vitòria, del 4 al 15 de febrer en el Col·legi La Salle, i del 18 de febrer a l’1 de març en l’IES Cotes Baixes. Altres centres s’han interessat per tindre també l’exposició, i pròximament es concretaran les dates.