La regidora de Ciutadans (Cs) del Grup municipal d’Alcoi, Maribel Sánchez, ha demanat una intervenció de l’equip de Govern “pel mal estat en el qual es troba el mur del final de pont del Viaducte en direcció al Passeig Ovidi Monllor,on pot observar clarament com a part d’aqueix mur s’ha derruït i ha deixat a la vista gran quantitat de cables elèctrics”.

Segons Maribel Sánchez, “al marge d’una qüestió estètica, això podria representar el perill real per la quantitat de cables”. La regidora de Cs ha recordat que a Alcoi ja hi ha hagut anteriorment problemes en altres ponts com Fernando Reig o Sant Jordi, per aqueixa raó “mantenim que és necessari tindre més zel en el control i manteniment d’aquestes infraestructures en honor d’evitar problemes majors, alhora que, és poc estètic i genera una sensació d’inseguretat a tots els usuaris del pont”.

La regidor de Ciutadans ha anunciat que “exigirem al Govern municipal que realitze un estudi dels desperfectes i que actue al més prompte possible per a evitar mals majors i també per a dignificar la imatge d’aquest pont, tan important per a la ciutat”.