El pròxim dijous 20 de desembre a les 19 hores Guanyar Alcoi convoca a la ciutadania a una assemblea oberta al Club d’amics de la Unesco d’Alcoi (c/ Cid, 8) per ratificar a les dues persones triades per la coordinadora com a cosecretaris, Paco Paredes i Sandra Obiol, i posar en marxa l’estructura electoral de comissions de treball.
Guanyar Alcoi va aprovar el seu nou document organitzatiu i va triar la seua nova coordinadora a la passada assemblea. Aquesta nova coordinadora ha començat a treballar per emprendre el camí cap a les eleccions aplicant el document organitzatiu i començant a preparar comissions de treball.

El dijous 20 a l’ordre del dia es tractaran tres punts principals:
-Primer, es ratificarà a Paco Paredes i Sandra Obiol, les dues persones triades per la coordinadora, com a cosecretaris de Guanyar Alcoi.
-Segon, s’iniciarà el funcionament de les comissions de treball, començant per la comissió d’Agents socials i confluència que serà l’encarregada de tractar amb col·lectius socials i cívics en general de la ciutat i de treballar per una ampliació de l’aspiració confluent amb la qual va néixer Guanyar Alcoi per a presentar-se a les eleccions amb un front ampli, coherent i de base. També s’iniciarà la comissió Programàtica que serà encarregada de la redacció i conformació del programa electoral.
-Tercer, es començaran a tractar les ínies a seguir amb els pressupostos del 2019 amb la informació que es tinga fins eixe moment.
Per finalitzar tindrà lloc un debat obert on tractarem els temes que sorgisquen.