Podem Alcoi va celebrar el passat dimarts una assemblea oberta per a presentar el seu full de ruta programàtic i les diferents persones que coordinaran les àrees temàtiques. Van participar al voltant de 40 persones i la gent va poder inscriure’s en les diferents àrees, que recolliran les propostes sobre la ciutat que volen.

La Secretària General de Podem Alcoi, Naiara Davó, explica que «aquest espai obert a la ciutadania facilita el recull de propostes i la reflexió sobre el model de ciutat que volem construir entre totes»

En la coordinació de les àrees, als membres de l’executiva local, els acompanyaran persones que volen sumar al nou projecte com Trini Rubio (Administració Pública, transparència i participació), Crisitian Santiago (Promoció econòmica), Josep Cortés (Cultura i Patrimoni), Iñaki Asensio (Medi ambienti i agricultura), Sonia Calderón (Protecció animal), Óscar Estornell (Esports), Jordi Frases (Noves tecnologies i innovació), entre d’altres.

D’aquesta forma, afirma Naiara Davó, «Volem construir un model de ciutat inclusiu que prioritze a la gent i les seves necessitats. Per aconseguir-ho fa falta una proposta programàtica útil, oberta, flexible, dialogada i consensuada amb la ciutadania. I tenim al millor equip possible per aconseguir-ho.”

Per això, conclou Naiara, “Ara que ja tenim les àrees morades en marxa, continuem fent una crida a tota la gent que tinga ganes de participar de la seva ciutat. Perquè les àrees estan obertes a totes les persones que comparteixen l’estima pel seu poble, la seua gent i el seu entorn.”