“10 Things to Do in Spain’s València Region”,  és el títol de l’article que han publicat recomanant 10 destinacions de la Comunitat Valenciana en una web especialitzada dels Estats Units, entre aquestes destinacions es troba la nostra ciutat.
Recordem que el passat 8 de novembre Alcoi va acollir un press trip enfocat al mercat americà. Entre els periodistes que van participar es trobaven Lavanya Sunkaraperiodista del Johnnyjet.com, amb 161.085 visitants únics al mes; Gerrie Summers de Everett Potter’s Travel Report amb 45.000 visitants únics mensuals i representant del Theweekly Newsletter amb 20.000 subscriptors.; Olivia Gilmore de Gonomad.com amb 150.998 visitants únics al mes i finalment Karen Tina Harrison, periodista freelance que publica en molts mitjans, entre els quals es troba el Huffington Post, que té 22.910.627 visitants únics al mes. Aquesta mateixa setmana es va procedir a la publicació del primer dels articles.

L’acció promocional va ser organitzada en col·laboració amb Costa Blanca, Turisme Comunitat Valenciana i Turespaña a través de l’oficina espanyola de turisme de Nova York. Entre les ciutats visitades es trobaven València, Peníscola, Morella, Dénia, Bocairent, Xàtiva i Alcoi

Els periodistes van poder visitar el Parc Natural de la Font Roja, el cementeri de Sant Antoni Abat, van realitzar la ruta modernista a la ciutat amb la visita al Círculo Industrial i la Llotja i van finalitzar realitzant un tast de cerveses artesanes.
“Aquest tipus d’accions incloses en el pla de màrqueting i accions promocionals de la Regidoria de Turisme són fonamentals per a posicionar la destinació als països emissors i servir de reclam turístic per a generar noves visites a la ciutat, a més són una forma de trencar l’estacionalitat turística, ja que donen a conéixer elements que es poden visitar al llarg de tot l’any”, indica la regidora de Turisme, Lorena Zamorano.