El Nadal sol ser un període d’alt consum i per això, des de l’Oficina d’Atenció al Consumidor d’Alcoi, com cada any han volgut oferir una sèrie de recomanacions als consumidors en aquest cas sobre les garanties i devolucions en les compres i recomanacions per millorar la seguretat en les compres on-line.

Quan s’adquirix un determinat producte,és important informar-se de les polítiques de devolució de l’establiment per evitar problemes a posteriori.

Si encara seguint aquests consells bàsics es té algun problema o incidència, s’ha d’exigir a l’establiment, el full de queixes i reclamacions oficials i en el cas de necessitar informació o assessorament en matèria de consum, no dubte en contactar amb l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor.

Pots veure les recomanacions de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor d’Alcoi aci.