Alcoi va viure anit la que és sens dubte la Cavalcada de Reis més autèntica de quantes se celebren. Prop de 3.000 persones van acompanyar a Ses Majestats, Melcior, Gaspar i Baltasar, en el seu recorregut pel centre de la ciutat en la qual va ser la 134 edició d’aquesta Cavalcada, declarada Bé d’Interés Cultural i d’Interés Turístic Nacional.

Música tradicional, torxes, danses i, per damunt de tot, màgia, molta màgia. Especialment captivador i màgic va ser el moment en el qual els Patges Reals van aparéixer carregats amb centenars de regals que, posteriorment, farien arribar als seus destinataris amb l’ajuda de les escales.

Mentrestant, Ses Majestats, desfilaven sobre els seus camells rebent les besades de milers de xiquets i xiquetes, i l’afecte dels alcoians i alcoianes.

En el vídeo de capçalera podeu veure un resum de la Cavalcada. En breu us oferirem una nova entrada especial amb un espectacular reportatge fotogràfic. A més estem preparant el reportatge de l’acte de l’Adoració.

Cavalcada de Reis d’Alcoi