Aquest matí ha tingut lloc la reunió entre l’alcalde, el regidor de Seguretat i els tècnics municipals per a coordinar totes les accions davant l’avís especial de baixes temperatures realitzat per AEMET que s’esperen per a les pròximes hores. En principi, l’avís per a temperatures està previst des d’avui dijous fins a les primeres hores del dissabte 12 de gener.

D’altra banda, I de manera excepcional, s’activarà l’Alberg de Transeünts gestionat per Creu Roja com a alberg d’emergències per a persones sense llar. Poden acudir a l’alberg situat en l’estació de Renfe aquelles persones que no tinguen on pernoctar. L’alberg compta amb vuit places però la capacitat es pot ampliar en funció de les necessitats.

L’Ajuntament recorda als ciutadans les recomanacions a seguir davant d’aquest tipus de situacions meteorològiques.