El Club Atletisme Alcoi, amb l’autorització i supervisió de la F.A.C.V. i la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi, organitza, el diumenge 20 de gener de 2019 a partir de les 9:30h, al circuit de camp a través situat junt al Poliesportiu Francisco Laporta. El XXX Cros Ciutat d’Alcoi es una prova inclosa al Circuit Autonòmic de Cross de la F.A.C.V., i del Campionat Provincial Individual Escolar.

Al XXX Cross Ciutat d’Alcoi podran participar tots els atletes de la Comunitat Valenciana de les categories Benjamí fins a Veterà, amb llicència en vigor de la F.A.C.V. o escolar amb llicència de rendiment de les categories escolars d’Aleví a Cadet, que s’inscriguen dins del termini establert.

Expliquen tots els detalls el regidor d’Esports, Alberto Belda i el president del Club Atletisme Alcoi, Toni Giner.

Moment de la presentació